5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Kapkaç çetesine şok baskın !

Diyarbakır’da operasyon yapan polis, 19 kişilik bir kapkaç çetesini çökertti. Aralarında çete liderinin de bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbari çalışma sonucunda kentte çok sayıda kapkaç olayını gerçekleştiren bir şebeke tespit etti. Şebeke üyelerinin Bağlar beldesi Fatih Mahallesi 8.Sokak’ta bulunan bir evde toplandıklarını tespit eden polis, evi uzun süre gözetim altında tuttu.

Çete liderinin de eve gelmesi üzerine operasyon başlatan polis evin çevresini tutan tüm sokakları kapatarak baskın yaptı. Sokaklarda bulunan binalarında sıkı bir şekilde arandığı operasyon çok sayıda ekip tarafından organizeli bir şekilde yürütüldü. Kapkaç çetesinin toplandığı eve baskın yapan polis, evin içinde esrar içen 19 kapkaççıyı gözaltına aldı. Çok sayıda bıçağında bulunduğu evdeki 19 kişi sorgulanmak üzere Asayiş Şubesi’ne götürüldü.

Aralarında ismi açıklanmayan çete reisinin de bulunduğu 19 kişinin Diyarbakır’da çok sayıda kapkaç olayını gerçekleştirdikleri belirtildi.

DİYARBAKIR (İHA)
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2003 Pazartesi 16:04:09
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 13:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?