8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Kapkaççılar bu sefer kaçamadı

Son dönemlerde büyük artış gösteren kapkaççılara yönelik çalışmalar yürütülürken, Diyarbakır’ın en işlek caddelerinden biri olan Ofis Ekinciler Caddesi’nde kapkaç yapan iki kişi, polisler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Son dönemlerde kent merkezinde adeta terör estiren kapkaççılar sokaklarda pusuya yatan kapkaç timlerinin elinden kurtulamayarak suç üstü yakalandı.

Diyarbakır’ın en işlek caddelerinden biri olan Ofis Ekinciler Caddesi üzerinde kapkaççılık yapan O.K ve M.B isimli şahıslar, kapkaç yaparken Emniyet Müdürlüğü kapkaç timinde görevli polis memurları tarafından suçüstü yakalandılar.

 Son işlerinde yakayı ele veren iki kapkaççı, uzun süre polislere direnirken, kapkaççılardan birisi, polise bıçak çekti. Kısa sürede etkisiz hale getirilen ve yaşları küçük olan O.K ile M.B isimli kapkaççılar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfürler savurdu.

Kapkaççılar daha sonra polis otosuna bindirilerek, vatandaşların meraklı bakışları arasında karakola götürüldü. Kapkaççılardan birinin üstünden sahte kimlik çıktığı bildirildi.


Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından kapkaç olaylarına karşı kurulan ve 12 ekipten oluşan kapkaç timleri, kentin kalabalık olduğu semtlerde pusuya yatarak, kapkaççıların suç üstü yakalanmaları için görev yapmaya devam ediyor.

diyarbakır
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2004 Salı 16:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?