7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kasımpaşa'ya tepki

DİYARBAKIRSPOR'DAN KASIMPAŞA'YA TEPKİ

Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın, Pazar günü oynayacakları Kasımpaşa öncesinde rakip takım yöneticilerinin hakemleri baskı altına almaya çalıştıklarını söyledi.

Yeşil-kırmızılı kulübün sportif direktörü Mehmet Budakın, kendi sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçına çok ciddi hazırlandıklarını belirterek, "İyi bir futbol oynayıp, bu maçımızı kazanacağız. Fakat rakibimizin teknik heyeti, her ne hikmetse evinde oynadığı ve berabere kaldığı Sivasspor maçı sonrasında bazı beyanatlar verdi. Bu beyanatlarında maçın hakemi Cuneyt Çakır'ı devamlı suçlayıp, hafta sonu bizim maçımıza verilecek hakemi tesir altında bırakmak istediler. Bu gibi konuları çok iyi biliyoruz.

Kasımpaşa, ayak oyunlarıyla bizim maçımıza verilen hakemi tesir altına almak istiyor. Biz, Diyarbakırspor olarak bugüne kadar hakemler hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadık. Onlara güvenimiz sonsuzdur. Merkez Hakem Kurulu'ndan ricamız, adil bir yönetim gösteren bir hakemin bu maçımızda görev yapmasıdır. Rakibimizin kelime oyunlarına ayak uydurabilecek hakem istemiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 11:48:03
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 14:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?