8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Kayapınar Belediye futbolcu arıyor

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor'da orta sahada takıma yön verebilecek, oyunun iki yönünü de oynayabilecek bir futbolcu almak için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kayapınar Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ali Figan, iyi bir orta saha oyuncusu bulmaları halinde transfer edeceklerini söyledi. Kamp çalışmalarının devam ettiğini belirten Figan, "Nevşehir Avanos'ta ikinci etap hazırlıklarımız devam ediyor. Burada yapılan çalışmalarda orta saha mevkisi konusunda sıkıntı yaşadığımız bildirildi. Bu konuyu konuşmak ve takımın son durumunu yerinde görmek için Nevşehir Avanos'a gideceğim. Kamp çalışmalarını yerinde görüp teknik heyetten bilgi alacağım. Daha önce transfer çalışmalarımızı kapattığımızı ihtiyaç duyulması halinde tekrar transfere yöneleceğimizi söylemiştik. Şimdi ihtiyaç duyulan bir transfer var" dedi.

Yeni sezonda mücadele edecekleri Spor Toto 3. Lig'de değişen statü ile farklı takımlarla karşılaşacaklarına dikkat çekerek, "Bu sezon çok farklı bir grupta ve daha önce hiç karşılaşmadığımız takımlarla karşılaşacağız. Zorlu ve zevkli geçeceğini tahmin ettiğimiz lige iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 11:13:03
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 12:41:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?