7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kayapınar'da sezon değerlendirmesi

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda bu haftayı bay geçirip 2009-2010 futbol sezonunu bitiren Kayapınar Belediyesporda yönetim sezon değerlendirmesi yaptı.

Kayapınar Belediyespor Basın Sözcüsü Zülküf Batuge, takımın son haftalarda büyük bir başarı göstererek ligi üst sıralarda tamamladığı belirterek, gelecek yıl bölge gençlerinden oluşacak güçlü bir takım oluşturacaklarını ifade etti.

Diyarbakır takımlarının başarılı olamadığını belirten Batuge, "Halkın desteği ve gerçek anlamda mücadele eden futbolcularla daha büyük başarılar elde ederiz" açıklamasında bulundu. Sezon başında ligden çekilme kararı aldıklarını ancak daha sonra yapılan kamuoyu baskısı sonucu devam kararı aldıklarına dikkat çeken Batuge, bu yüzden istedikleri kadroyu oluşturamadıklarını söyledi.

"DİYARBAKIR TAKIMLARI YAŞANANLARDAN DERS ÇIKARMALI"

Diyarbakır'ı Türkiye liglerinde temsil eden takımların halkın istediği düzeyde olmadığını da kaydeden Batuge, özeleştiri yapıp yaşananlardan ders çıkarılması gerektiğini anlattı. Batuge, "Gerek Diyarbakırspor ve gerekse Diskispor ve bizim için başarılı bir sezon olmadı. Bu nedenle bu anlamda önümüzdeki yıl daha güçlü takımlar oluşturmak için bölge futbolcularına ve altyapıya önem veren takımlar oluşturmamız gerekir. Bu anlamda halkın desteği ve gerçek anlamda mücadele eden futbolcularla daha büyük başarılar elde ederiz. Eğer yaşananlardan ders çıkarıp, kendi değerlerimize uygun şekilde yönetilmezsek kalıcı başarılar hayal olur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 15:41:04
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 15:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?