7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kaymakam'dan kariyer eğitimi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde öğrencilere yönelik başlatılan ''Kariyer yolculuğuma başlıyorum'' programının konuğu Kaymakam Ömer Kalaylı oldu.

Lice'de faaliyet gösteren önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Lice Öğrenim Birimi ilköğretim son sınıf öğrencilerine yönelik olarak "Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum" programını başlattı. Öğrencilerin kendilerini ve meslekleri tanıma ve karar verme becerilerini geliştirmeleri amacıyla başlatılan programın konuğu Lice kaymakamı Ömer Kalaylı oldu. Kaymakam Kalaylı, öğrencilere Kaymakamlık mesleği hakkında temel bilgileri verdikten sonra öğrencilerden gelen soruları
cevapladı. Ayrıca, meslek seçimi konusunda öğrencilere bazı tavsiyelerde de bulunan Kalaylı, böylesine faydalı bir programı uyguladıkları için TEGV Lice Öğrenim Birimi sorumlusu Berivan Dolak'a teşekkür etti ve bu tür programların devam etmesi temennisinde bulundu. Program sonunda öğrenciler Kaymakam Kalaylı ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 10:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?