8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Kaymakam'dan sevindiren hediye

Diyarbakır'ın Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı Daralan ve Dernek köylerinde ikamet eden iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Köy gezilerine devam eden Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü ile birlikte Daralan ve Dernek köylerinde ikamet eden yürüme engelli 2 vatandaşı evlerinde ziyaret etti.

Hane ziyaretinde Osman Peker ve Ramazan Baltaci isimli iki engelli vatandaşa daha önce SYDV tarafından temin edilen tekerlekli sandalyeleri verildi. Engelli vatandaşların sorunlarını dinleyen Kaymakam Kalaylı, devlet olarak engellilerin hep yanında olduklarını ve sosyal devlet olmanın sorumluluğu içerisinde kendilerine yardımlarının devam edeceğini söyledi. 

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan Üçdamlar-Güldiken grup yolu 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmaları başladı. Kaymakam Ömer Kalaylı çalışmaları yerinde görmek ve çalışmalar hakkında bilgi almak için Üçdamlar köyüne giderek incelemelerde bulundu.

2009 yılı KÖYDES çalışmalarının süratle devam ettiğini belirten Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı, "Ağır kış şartlarında kısmi bozulmaların olduğu bu yol onarımı, 2. kat sathi kaplamadan sonra daha iyi standartlarda vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir. Amacımız, köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza KÖYDES projesi kapsamında mali imkanlar ölçüsünde en iyi hizmeti sunmaktır. Bu konuda Lice'de çok mesafeler katedildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2009 Cuma 13:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?