7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kırıç konser için Diyarbakır'da

Sanatçı Kıraç Diyarbakır Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında vereceği konser için bugün Diyarbakır'a geldi.

Sabah saatlerinde Diyarbakır'a gelen Kıraç, Dicle Nehri kenarında bulunan bir kafede kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası Diyarbakır'ın tarihi mekanlarını gezen Kıraç, ilk olarak, restore çalışmaları devam eden Ongözlü Köprü'yü inceledi. Köprü inşaatında çalışan işçilerin ilgisi ile karşılaşan Kıraç, hayranları ile birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ongözlü Köprü ziyaretinin ardından Kıraç ve beraberindekiler, Diyarbakır surlarını gezdi. Burada Diyarbakır'a ilişkin açıklamalarda bulunan Kıraç, Diyarbakır isminin dışarıda farklı izlenimler oluşturduğunu ama gerçekte Diyarbakır'ın çok güzel bir şehir olduğunu söyledi.

Kıraç, "Diyarbakır ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi aslında yeşil alan bakımından Türkiye'nin en zengin üçüncü bölgesidir. Diyarbakır'a bir çok defa geldim. Ben buraya geldiğimde Diyarbakır çok dağınık bir yapıya sahipti ama şimdi büyük şehire yakışacak bir düzene kavuştuğunu görüyorum" dedi.

Kıraç, Diyarkapı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında bu akşam İstasyon Meydanı'nda hayranları ile buluşacak. Sanatçının konserine ilginin yoğun olması bekleniyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 15:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?