8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Kocaelispor maçı hazırlıkları sürüyor

Türk Telekom Lig A ekiplerinden Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Teknik Direktör Recep Bayık yönetiminde yapılan antrenman, koşu ve kondisyon çalışmayla başladı. Topla yapılan değişik çalışmalardan sonra yarım saha çift kale maç yapıldı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren idmanda futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Eksik oyuncunun bulunmadığı Diyarbakırspor'da hedefin Kocaelispor galibiyeti olduğu açıklandı. 

Teknik direktör Bayık, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını iki gündür sürdürdüklerini belirterek, "Ekip olarak moral yönünden iyi durumdayız. İşte, bu durum da bize başarıyı devam ettirecektir. Rakibimiz kim olursa olsun ayrı bir önlem almaya gerek duymuyoruz. Hepsine aynı değeri veriyoruz. Bu şekilde düşünmek bence en iyisidir. Çünkü, zayıf ve güçlü takım diye bir şey yoktur. Önemli olan sahadaki o anki psikolojik durumdur. Gününde olan takım, kazanmaya daha yakındır. Biz de Diyarbakırspor olarak, bu haftaki Kocaelispor maçına galibiyet parolasıyla çalışıyoruz. Amacımız iki haftadır sürdürdüğümüz galibiyet serisini devam ettirmektir. Diyarbakırspor'daki bazı sorunlar çözülürse tam anlamıyla rahat nefes alacağız" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 15:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?