7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Konser rezaleti

Diyarbakır’da ünlü arabesk sanatçısı Selahattin Özdemir tarafından verilen konserde güvenlik tedbirlerinin yetersizliği sebebiyle izdiham yaşanırken, konserde hayranlarına öfkelenen Özdemir, kendini bıçakla öldürme tehdidinde bulundu.

Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu’nda yaklaşık 3 bin kişiye konser veren Selahattin Özdemir, güvenliğin yetersizliği nedeniyle zor anlar yaşadı. Özdemir’e dokunmak ve sanatçıyla fotoğraf çektirmek isteyen hayranları rast gele sahneye atlarken, sadece 20 kişiden oluşan güvenlik ekibinin olduğu konserde sık sık kargaşa çıktı. Tam bir organizasyon bozukluğunun yaşandığı konserde öfkelenen sanatçı Özdemir, etrafa bağırdı. Hayranlarına kızan Özdemir, "Demek ki siz beni sevmiyorsunuz, sevseydiniz yerinize otururdunuz. Bana bir bıçak verin de, ben kendimi öldüreyim" dedi.

Özdemir’in sözleri üzerine hayranları bir süreliğine yerlerine otururken, Şaban Atar isimli bir damat da düğüne gitmeden önce gelinle birlikte Selahattin Özdemir’i görmek için konser yerine geldi. Gelin ve damat, Özdemir’i gördükten hemen sonra konser alanından ayrılırken, konserden sonra kulise çekilen Özdemir kapısını çalan hayranlarına kızarak, "Kimse dışarı çıkmasın, kapıyı açmayın" diyerek bağırdı.

Olaysız sona eren konserde bir hayranının üzerinden çıkan bıçağı alan Selahattin Özdemir, bıçağı cebine koyarak, bazen istemedikleri olayların olabileceğini ama hayranlarını çok sevdiğini söyledi.

diyarbakır
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2004 Salı 12:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?