7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kötü kokular gelmeye başladı

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda oynanacak Tarsus İdmanyurdu-Elazığspor ile Malatyaspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaları grupta küme düşecek takımı belirleyecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Ekrem Yeşil, "Kritik haftaya girilirken spora yakışmayan söylentiler ortalığı bulandırmaya başladı. Devre arasından itibaren gençlerle mücadele eden Malatyaspor mevcut kadrosunu korurken Elazığspor ile kendi sahasında sezonun son maçına çıkacak olan Tarsus İdmanyurdu bazı oyuncularının maç öncesi izin alıp ayrılacakları söylentileri ciddi şaibelere neden olabilecek bir görüntü verececek. Köklü ve temiz bir kimliğe sahip olan Tarsus İdmanyurdu Kulübü'nün bu maçtaki duruşu turnusol kağıdı görevi görecek. 2 hafta önce Diskispor ile kendi sahasında karşılaştığı ciddiyetle mi yoksa farklı bir yaklaşım içerisinde mi olacağı merak konusu olup bir çok tartışmanın gelişmesine neden olacak. Ayrıca müsabaka ile ilgili Elazığlı eski bürokratların da devrede olduğu yayılan söylentiler içerisinde dile getiriliyor.

 Şike iddialarıyla Türk futbolunun büyük zarar gördüğü bu süreçte, gelişen söylentilerin artıp azalacağını elbette kritik müsabakalar belirleyecek. Temiz futbol; ahlaklı sporcu, teknik adam, yönetici ve siyasetten arındırılmasıyla mümkündür. Bu nedenle hafta sonu oynanacak olan bu iki müsabakada muhatapların sergileyecekleri tavır ve duruş Futbolumuzun içinde bulunduğu duruma ışık tutacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 14:08:02
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 15:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?