5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Köy korucularından Büyükanıt'a ziyaret

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde terör örgütü PKK ile mücadelede güvenlik güçlerine yardımcı olan geçici köy korucuları, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı Ankara'da ziyaret etti.


Geçici köy korucularından oluşan heyet, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere 14-17 Ağustos tarihleri arasında Ankara'ya gitti. Köy korucuları bu kapsamda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ı 15 Ağustos'ta Genelkurmay Karargahı'nda ziyaret etti.

Görüşmelerde fikir alış verişinde bulunulurken, köy korucuları yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Kendisini ziyaret eden köy korucularına teşekkür eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, misafirlerine çeşitli hediyeler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin ardından korucular dün de Anıtkabir'i de ziyaret ederek Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2007 Cuma 13:08:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah hazar IP: 88.231.139.xxx Tarih : 17.08.2007 13:22:51
bişe soracam sayın genel kurmay başkanımıza bu korucular çok genç deyilmi bunlar sadece sözde korucu bunlardan bişe çıkmaz madem korucu yapıyorsunuz biraz gençleri yapın bunlar ne bunlar 10 metrelik bir tepeye çıkamazlar genelkurmayımıza savgi ve saygılar...