8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Krize inat dolar yağmuru

Tüm dünyada etkili olan ekonomik krize inat Diyarbakır'da Aslan ve İlgün ailelerinin düğününde dolar yağmuru vardı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan'ın yeğeni Caner Aslan'ın düğününde gelin ve damat dolar yağmuruna tutuldu. Yaklaşık 400 davetlinin katıldığı düğünde gelin ve damadı oyun platformunda gören yakınları demet demet dolarları havaya savurarak tüm dünyayı kasıp kavuran ekonomik krize adeta nispet yaptı. Dolarların havada uçuştuğu düğünde yine dolarlardan mendil yapılıp halay çekildi.

Dolar yağmurunun hiç eksik olmadığı düğünde 8 çocuk etrafa savrulan dolarları toplamak için büyük çaba sarf ederken 2 kişi ise sırf dolarları saymak için görevlendirildi. Sahne arkasında oluşturulan bir kasada biriktirilen dolarlar tek tek düzeltilip sayıldı. Binlerce doların atıldığı düğün Caner Aslan ve Pınar İlgün'ün nikahının kıyılması ile son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 12:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erhan alır IP: 88.229.53.xxx Tarih : 3.06.2009 08:37:42

ADAM İKİ ÜÇ TANE DOLAR ATINCA SİZDE DOLAR YAĞMURU DİYORSUNUZ YA BUNDAN BİZE NE BAŞKA HABER Mİ YOK MİLET AÇLIKTAN ÖLÜYOR BUNLAR PARAYI GÖRMÜŞ YA NE YAPACAĞINI BİLMEDİĞİ TAKTİRDE ATIYORLAR ATILAN PARALARIN BİRAZINI YOKSUKLA VERSEYDILER YA O ZAMAN NE GÜZEL SEVİNİRDİLER