7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Küçük Bedrettin'e vali sürprizi

DİYARBAKIR VALİSİ MUTLU'DAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 11. yaşını kutlayan çölyak ve lösemi hastası Bedrettin Erdoğan'ı evinde ziyaret ederek sürpriz yaptı.

Camii Nebi Mahallesi'nde annesi ve 2 kardeşiyle birlikte yaşayan çölyak ve lösemi hastası Bedrettin Erdoğan'ı evinde ziyaret eden Vali Hüseyin Avni Mutlu, küçük Bedrettin'i 11. yaş gününde yalnız bırakmadı. Bir yandan lösemi diğer yandan çölyaka karşı yaşam mücadelesi veren Erdoğan'ın 11. yaş gününe katılan Vali Mutlu, Bedrettin'in ailesinden çocuğun durumuyla ilgili bilgi aldı. Anne Ayten Erdoğan'ın daha önce Sosyal Hizmetler Kurumu'ndan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) aldığı destek sayesinde çocuğunun tedavisini devam ettirdiğini ve durumunun giderek düzeldiğini öğrenen Vali Mutlu, önümüzdeki günlerde tedavi için Ankara'ya götürülecek olan Bedrettin için gerekli her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

Doğum günü pastasını keserken küçük Bedrettin'e ne dilediğini soran Vali Mutlu'ya 11 yaşına giren Bedrettin'in "Sadece sağlık diliyorum" diye yanıt vermesi, duygulu anların yanşamasına neden oldu. Bedrettin Erdoğan ve doğum gününe katılan diğer çocuklarla yakından ilgilenen Vali Mutlu, bir süre çocuklarla sohbet etti. Vali Mutlu, kendisini doğum gününe davet eden Bedrettin Erdoğan'a ve ailesine bu keyifli günden dolayı teşekkür ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

DİYARBAKIR VALİSİ MUTLU'DAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
DİYARBAKIR VALİSİ MUTLU'DAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
DİYARBAKIR VALİSİ MUTLU'DAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 13:57:05
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 23:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?