7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Küçük Leyla 1 yıldır kayıp

BİR ANENİN YÜREK YAKAN FERYADI

Diyarbakır'da bir yıldır kayıp olan küçük Leyla Baykuşak'tan(8) halen haber alınamıyor. Gözyaşları sel olan anne Ayşe Baykuşak bayramda kızının evde olmasını istedi.

Diyarbakır'da 2009 yılı Eylül ayında oturdukları Benusen Mahallesi'ndeki evde akşam saatlerinde şampuan almak için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Leyla Baykuşak'tan halen haber alınamıyor. Diyarbakır polisi Leyla için adeta seferber olurken, Leyla'nın nerde ve kimler tarafından kaçırıldığı halen bilenimiyor. Leyla için emniyet özel ekip kurarken, ekipler şehrin her tarafında Leyla'yı arıyor. 3 bayramdır kızından ayrı kalan anne Ayşe Baykuşak gözyaşları arasında kızının dönmesi bekliyor. Kızının fotoğraflarını elinden düşürmeyen anne Baykuşak, "Bugün Kadir Gecesi, ne olur kızımı getirin" diye feryat etti.

Anne Baykuşak, "Çocuğum tam bir yıldır yok. Hiçbir haber hiçbir ses yok. Bugün Kadir Gecesi'dir Ramazan ayıdır. Allah rızası için kızımı gönderin. Ölüsünü verin bana. Allah rızası için bir haber verin. Kızım sağ olsun yeter bana. Bir senedir kızımı görmüyorum. İki tane daha çocuğum var. Hiç mi Allah korkusu yok" dedi.

Leyla'nın bulunması için adeta seferber olan ve tüm imkanlarını zorlayan Derman baba lakaplı Yılmaz Acu, "Leyla hemen hemen bir yıl doldurdu. Bu kızımı hemen bulsunlar getirsinler. Umutluyuz. Bir evlat büyütmek kolay değil. Leylanın yaşadığına inanıyoruz. Şu mübarek günde anne kızını görsün. Emniyet zaten çalışma yapıyor" şeklinde konuştu.

BİR ANENİN YÜREK YAKAN FERYADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2010 Pazar 14:47:00
Güncelleme :5 Eylül 2010 Pazar 19:03:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?