7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kupayı SES Diyarbakır Şubesi aldı

Diyarbakır'da düzenlenen 'Bahar Futbol Turnuvası' SES ve Genel İş takımları arasında yapılan final maçıyla sona ererken, kupayı SES Diyarbakır Şubesi aldı. 

Kayapınar Belediyesi ve Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) tarafından düzenlenen Bahar Futbol Turnuvası, finale kalan Genel-İş ve SES takımları arasında yapılan karşılaşmayla sona erdi. Ava Spor Kompleksi'nde karşılaşan SES ve Genel-İş takımları arasındaki karşılaşmayı çok sayıda seyirci izledi. Kıyasıya geçen karşılaşmada SES, final maçını 3-1 kazanarak birinci olurken Genel-İş ise ikinci oldu. Karşılaşmanın ardından turnuvada yer alan takımlara plaketleri ve dereceye girenlere de kupaları verildi. Turnuvayı birinci tamamlayan SES takımına kupasını Kayapınar Belediye Başkanı Zülküf Karatekin verirken, Genel-İş takımı ise ikincilik kupasını GGC Başkanı Faruk Balıkçı'nın elinden aldı. Turnuvaya katılan diğer takımlara ise plaketler verildi. 

Kayapınar Belediyesi Başkanı Zülküf Karatekin yaptığı konuşmada dayanışmayı güçlendirmek amacıyla bu turnuvayı düzenlediklerini belirterek, "Diyarbakır, her geçen gün biraz daha büyüyen bir kenttir. Kentler büyüdükçe insani ilişkileri farklılaşmakta, sosyal dayanışma duyguları ise zayıflamaktadır. Gün geçtikçe bir metropole dönüşen Diyarbakır'da, geçmişten günümüze ulaşan sıcak ilişkileri sürdürmek, dayanışma duygularını güçlü kılmak ve dayanışmayı arttırmak gerekir. Bu etkinliğimiz bu yönlü küçük bir adımdır" dedi.
.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 13:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?