7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Kurbanoğlu'na tebrik ziyareti

Diyarbakır'da 29 Mart yerel seçimlerinde Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Selim Kurbanoğlu'na Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) birleşenleri tebrik ziyaretinde bulundu.

29 Mart yerel seçimlerinde Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Selim Kurbanoğlu'na KESK Şubeler Platformu dönem sözcüsü Ramazan Çetinkaya, Diyanet ve Vakıf Emekçileri Sendikası (DİVES) Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Çağer, Eğitim-Sen Şube Başkanı Abdullah Karahan, Yapı-Yol Sendikası Şube Başkanı Seyfettin Polat, Enerji, Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası (ESM) Şube Başkanı Yakup Keskin ve Tarım-Orkam Şube Başkanı Zübeyir Beştaş tebrik ziyaretinde bulunarak destek olacaklarını dile getirdiler.

KESK Diyarbakır Şubeler Platformu dönem sözcüsü Ramazan Çetinkaya Diyarbakır'daki seçim sonuçlarını çok büyük bir başarı olarak değerlendirdiklerini belirterek bu başarının katlanarak büyüyeceğini ileri sürdü. Ziyaretten dolayı heyete teşekkürlerini ifade eden Belediye Başkanı Kurbanoğlu, bölgede belediyecilik yapmanın zorluğunu bildiklerini dile getirerek yapacakları projelerde, bölgedeki sivil toplum örgütlerinin, emek cephesinin ve halkın fikirlerinin her zaman etkin olacağını vurguladı. Başkan Kurbanoğlu,

"Halkımızın verdiği göreve layık olmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" diyerek belediye çalışmalarını hiç aksatmadan sürdüreceklerini belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 10:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?