7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Lice Kaymakamı öğrencilerle buluştu

LİCE KAYMAKAMI KURT YÜNLÜCE İLKÖĞRETİM OKULU'NDA

Diyarbakır'ın Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, ilçe merkezinde bulunan Yünlüce İlköğretim Okulu'nu gezerek okulun sorunları hakkında bilgi aldı.

Lice Kaymakamlığına atandığı günden bu yana gerek ilçe merkezi ve gerekse merkezde olan okulların sorunlarını yerinde görmek amacıyla yaptığı okul ziyaretlerinde okulların eksikliklerini denetleyen Kaymakam Mehmet Kurt, bir yandan da öğrencilerle yakından ilgilenip, öğrencilerin isteklerini dinliyor. Kaymakam Kurt, eğitime büyük önem verdiklerini, eğitim kurumlarının fiziksel eksikliklerini gidermeye devam edeceklerini belirterek, "Sorunların kısa sürede bitirilmesi için çalışmalarım davam etmektedir" dedi.

Kurt, ilçe merkezi Yünlüce Mahallesi, Yünlüce İlköğretim Okulu'nda öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılandı. Sınıfta ders gören çocuklarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Öğrenciler Kaymakam Kurt'tan eğitim konusunda kendilerine yardımcı olmalarını istedi. Kaymakam Kurt da, "Tabii ki, yeterki siz çalışın. Bizim görevimiz sizin iyi eğitim görmenizdir. Ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız. Kapım sizlere daima açıktır" şeklinde cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 18:23:42
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 18:24:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?