8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Lice'de 284 öğrenciye giysi yardımı

LİCE'DE 284 ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Ayşe Toprak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) okuyan 284 öğrenciye kışlık giyecek yardımı yapıldı.

Ayşe Toprak YİBO yönetimi tarafından yapılan ihale ile firmalar tarafından alınan giyim yardımı 284 öğrenciye ulaştırılmak üzere okul idarecilerine teslim edildi. Yardımlar mini bir törenle öğrencilere dağıtıldı. Ayşe Toprak YİBO'da yapılan törene Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Savar, Okul Müdürü Remzi Fidan, Okul Müdür Başyardımcısı Remzi Pekol, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Sınıfları dolaşan Kaymakam Mehmet Kurt öğrencilerle uzun uzun sohbet edip okulun sorun ve eksikliklerini öğrenirken öğrencilere çıkan yemek ve okulun temizliği ile ısınma konularında memnun olup olmadıklarını sordu. Öğrenciler Kaymakam Kurt'a okulun sunduğu hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdi. Okulda öğrenim gören çocukların başarı oranlarının bir hayli yüksek olduğu bilgisini alan Kaymakam Kurt okul idarecilerine 2010 yılında yapılacak sınavlarda daha fazla başarı beklediğini ifade ederek, ''Bunu takip edeceğim, bilesiniz'' diye uyardı.

Kaymakam Kurt daha sonra kışlık giyim malzemelerinin kalitesini bizzat kontrol ettikten sonra 284 öğrenciye kendi eliyle dağıttı. Yardım paketlerinde 284 kız ve erkek öğrenci için etek, gömlek, ayakkabı, iç çamaşırı, çorap, kazak, badi, hırka, terlik, pantolon, kravat, ayakkabı ve bot yer aldı.

LİCE'DE 284 ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI
LİCE'DE 284 ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 10:51:01
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 12:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?