7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Lice'de Berdan Mardini rüzgarı esti

LİCE'DE BERDAN MARDİNİ RÜZGARI ESTİ

Diyarbakır'ın Lice Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Badem Festivali'nde açık hava konseri veren ünlü sanatçı Berdan Mardini söylediği birbirinden güzel şarkılarla coştu coşturdu. Halis Toprak Yağ Fabrikası tören alanını dolduran binlerce müziksever Mardini'nin Kürtçe ve Türkçe olarak seslendirdiği şarkılarla unutulmaz anlar yaşadılar.

Halka açık olarak konserde alanı tıkabasa dolduran ve Berdan Mardini'yi izlemeye gelen binlerce Liceli müziksever ve davetliler Mardini'nin söylediği Türkçe ve Kürtçe şarkılarla unutulmaz anlar yaşarken, halay çekip oynadılar. Berdan Mardini seslendirdiği seçkin parçalarla hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Konserde Berdan Mardini, Türkçe başladığı şarkılarına Kürtçe devam ederken çocuklar da sahnede sanatçı Mardini ile birlikte Kürtçe şarkılar seslendirdi.

Kaymakamlık tarafından hazırlanan Badem Festivali kapsamındaki konserin kendileri için büyük motive olduğunu söyleyen Liceliler, Kaymakam Mehmet Kurt'a teşekkür etti. Kaymakam Kurt, Mardini'ye konser dolayısıyla bir plaket verdi.

LİCE'DE BERDAN MARDİNİ RÜZGARI ESTİ
LİCE'DE BERDAN MARDİNİ RÜZGARI ESTİ
LİCE'DE BERDAN MARDİNİ RÜZGARI ESTİ
LİCE'DE BERDAN MARDİNİ RÜZGARI ESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 10:18:05
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 19:38:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?