7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Lice'de öğrencilere bot yardımı

LİCE'DE ÖĞRENCİLERE BOT YARDIMI

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde "Güneş Çocuklarımızın Üstünde Kalsın" kampanyası çerçevesinde daha önce giyim ve kırtasiye yardımı yapılan 100 öğrenciye bu kez bot ve toka dağıtıldı.

Serlog Servis Lojistik Dış Ticaret Şirketi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da özellikle yatılı bölge okulllarında dar gelirli ailelerin okuyan çocuklarına yönelik başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Lice'de öğrencilere bot ve toka dağıttı. Geçen yıl Ekim ayında giyim ve kırtasiye yardımı yapan şirketin bu defa gönderdiği bot ve toka yardımı Lice Kaymakamlığı'na teslim edildi. Ayşe Toprak Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) yapılan yardım dağıtımına Kaymakam Mehmet Kurt, İl Milli Eğitim Müdür

yardımcısı M. Salih Kortak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Savar, YİBO Müdürü Remzi Fidan ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen dağıtımda 10 okuldan toplam 100 öğrenciye bot ve kız çocuklarına toka dağıtıldı.

Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, yardımı gönderen şirkete teşekkür etti. Türkiye'de yardımlaşmanın ve misafirperverliğin üst seviyede olduğunu hatırlatan Kaymakam Kurt, şunları söyledi:

"Ülkemiz vatandaşları zaten yardımı seven, yardımlaşmayı, misafirperverliği seven özelliği ile biliniyor. Bunun en güzel örneklerini ülkemiz, sınırları dışında bile gösterdi. Dış ülkelerde yaşanan afetlerde, felaketlerde birçok kez en iyi yardımda bulunarak gösterdi. Sınırlarımız içerisinde de iş adamlarımız yoksul ve dar gelirli ailelerin imdadına koşuyor. Devlet olarak her zaman vatandaşımızın yanındayız. Birçok hizmet noktasında yapılan devlet yardımlarının yanında yer alan iş adamlarımıza da bir kez

daha teşekkür ediyorum. Fakir ve ihtiyaç sahibi ailelerin okuyan pırıl pırıl çocuklarımıza giyim ve kırtasiye yardımında bulunan ve şu anda kış mevsiminde çocuklarımızın ayaklarının ısınması için bot yardımında bulunan Serlog şirketi yönetici ve çalışanlarına bir kez daha teşeşkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı elbirliği ile geleceğe hazırlayalım. Çünkü ülkemizin geleceğine bu çocuklarımız yön verecek."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Savar da konuşmasına yardımda bulunan şirkete teşekkür ederek başladı. Savar, "İş adamlarımızdan ve hayırsever vatandaşlarımızdan geleceğimizin teminatı olan bu öğrencilere gerekli yardımı yapmalarını istiyoruz" şeklinde konuştu.

LİCE'DE ÖĞRENCİLERE BOT YARDIMI
LİCE'DE ÖĞRENCİLERE BOT YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 11:12:02
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 19:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?