7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Lice'de seçim heyecanı

LİCE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ'NDE SEÇİM

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde kaymakamlığa bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev alacak il genel meclisi üyesi ve muhtarların belirlenmesi için seçim yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen meclis seçimine, Lice Kaymakamı Mehmet Kurt, İlçe Özel İdare Müdürü Reşit Demirbaş, inşaat mühendisi Murat Değer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Bilal, memur Veysi Çelik, il genel meclis üyeleri ve 52 köy muhtarı katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Kurt, "İlçemiz Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde bu dönem görev alacak muhtar ve il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızın omuzlarındaki sorumluluk yükü ağır olacaktır. Başkanlığını yaptığım

Köylere Hizmet Götürme Birliği, köylerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacak güce sahiptir ve çalışmalarına aralıksız olarak devam edecektir. Tüm ihtiyaçların çözüme kavuşturulması için elbirliği ile mücadele vereceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev alacak muhtar ve meclis üyelerinin seçimine geçildi. Seçimlerde İl Genel Meclis üyelerinden Fuat Yalçın ve Niyazi Erdoğan ile muhtarlardan Resul Gazioğlu, Bahri Narin ve Hüsnü Aslan seçildi.

LİCE KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ'NDE SEÇİM
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 11:30:02
Güncelleme :26 Ekim 2009 Pazartesi 12:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?