7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Lice'de tiyatro oyunu gösterildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Baba Türkülerimi Söyle" adlı oyun beğeni ile izlendi.

Lice Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'Madde bağımlılığıyla mücadele' çalışmaları kapsamında hazırlanan "Baba Türkülerimi Söyle" adlı oyun sahnelendi. Uyuşturucu maddenin zararları konusunda öğrenci ve velileri bilinçlendirmek amacıyla Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu oyun Tugay Komutanlığı Konferans Salonu'nda iki seans halinde öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Anne ve babaları ilgisiz ve duyarsız olan gençlerin uyuşturucu batağına nasıl itildiğini ve bu konuda velilerin çıkarması gereken derslerin anlatıldığı tiyatro oyunu Kaymakam Ömer Kalaylı, Tugay Komutanı Kurmay Albay Murat Tulga, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler tarafından izledi. Gösteri sonrasında tiyatroda rol alan öğrencileri ve öğretmenleri kutlayan Kaymakam Kalaylı, Ahmet Toprak Çok Programlı Lisesi'nde oluşturulan Tiyatro Kulübü'ne de başarılar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 23:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?