7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Lice'de yeni kütüphane açıldı

Diyarbakır il merkezinde bulunan özel bir firmanın hayırsever çalışanları tarafından donatılarak ve kitap temin edilerek kullanıma hazır hale getirilen Lice ilçesindeki Demirçelik İlköğretim Okulu Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kütüphanenin açılışı törenine Lice Kaymakamı Ömer Kalaylı, Tugay Komutanlığı'ndan Kurmay Albay Murat Tulgu, hayırseverler, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ömer Kalaylı, devlet yatırımları yanında, eğitimde büyük duyarlılık ve sivil sorumluluk gösteren hayırseverler tarafından yapılan yatırımları, destek ve katkıları çok önemsediklerini vurguladı.

Kaymakam Kalaylı, kütüphanenin açılmasını sağlayan Aygaz-Diyarbakır çalışanlarına eğitime yaptıkları destekten dolayı teşekkür etti ve bunun bütün iş çevreleri için örnek teşkil etmesi temennisinde bulundu.
Törende eğitime katkıda bulunan firmanın yetkililerine Kaymakam Kalaylı tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi. Açılış kurdelası kesildikten sonra kütüphane kitapsever öğrencilerin hizmetine girdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 16:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?