26
Nisan
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Maddi sıkıntı bunu da yaptırdı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Diyarbakırsporlu futbolcular, maddi imkansızlıklar nedeniyle maçlara çıkmama kararı aldı.

Diyarbakırspor tesislerinde toplanan bir grup futbolcu, maddi sıkıntılar nedeniyle maçlara çıkmama kararı aldıklarını belirtti. Diyarbakırsporlu futbolcu Ahmet Aras, Diyarbakırlı gençler olarak bugüne kadar ellerinden gelen her türlü fedakarlığı yaptıklarını söyledi.

Başa gelen yöneticilerin kayda değer hiçbir şey yapmadığını savunan Aras, “Gelen kayyum yönetimi de bu şekilde. Bugünden sonra bizi yalnız bıraktılar. Biz Diyarbakırsporlu gençler olarak yine yolumuza devam etmek istedik. Neticede görüyoruz ki somut bir şey yok. Yaptığımız fedakarlığın hiçbir anlamı yok diye düşünüyoruz. Geliyoruz antrenmana çıkmak için bir sıcak su yok antrenmandan sonra içecek bir sıcak çorbamız yok, eve gidecek yol paramız yok. Bu nedenle antrenmanlara maçlara çıkmanın bir anlamı yok. Büyüklerimizin bu takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Eğer sahip çıkmayacaklarsa da bu takımın bir an önce kapanmasını istiyoruz. Ne taraftarımıza ne bize ne de bizden beklentisi olan ailelerimizi bu saatten sonra üzmeye gerek olmadığını düşünüyoruz. Bugüne kadar da zaten hep oyalandık. Bizi oyaladılar karşılığında da bir şey alamadık. Devam etmenin hiçbir anlamı olmadığını düşünüyorum. Bu hafta maça çıkıp çıkmayacağımız zaten meçhul. Çıkmayı da düşünmüyoruz daha doğrusu farz edelim bu hafta da çıktık. Haftaya kim bizi deplasmana götürecek. 10 milyara yakın bir masraf var bunu bugüne kadar karşılamayan kent büyüklerimiz bu saaten sonra da karşılamaz. Öyleyse bu eziyeti bir an önce bitirelim. Kendimize de takıma da zarar veriyoruz. Takım olarak kapansın diyoruz” dedi.

HASAN İNCİ: “DÜŞÜNÜN BİR HASTA BİTKİSEL HAYATTA FİŞİNİ ÇEKMEMİŞİZ BU DURUMDAYIZ İŞTE”

Takım futbolcularından Hasan İnci ise, kayyum tarafından atanan yönetimin kongre kararı alarak kendilerini yalnız bıraktığını dile getirerek, “Onlarında çekip gitmesi bizi burada tek başımıza bıraktı. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama bu ortamda yapılacak bir şey yok ki sağlıklı bir ortam yok zaten. Ne yemek ne sıcak su ne eve gidip gelecek bir yol parası var. Düşünün bir hasta bitkisel hayatta fişini çekmemişiz bu durumdayız işte” diye konuştu.

Diyarbakırspor malzeme sorumlusu Mehmet Eren ise, takımın yürüme şansı olmadığını vurgulayarak, "Biz diyoruz ki içerideki maça çıkmayalım. Maltepe maçına maddi sorunlardan dolayı gidemedik. Kimse bize destek vermedi. Yarın Erzurum deplasmanı var. Arkadaşlarımız da maçlara çıkmama kararı aldılar. Yetkililere sesleniyoruz, gelsinler bari burada bir yemek çıksın, sıcak su olsun. Biz kimseye demiyoruz bize para versinler takıma sahip çıksınlar istiyoruz. Deplasmana gidemezsek zaten otomatikman düşeceğiz” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2013 Cuma 15:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?