8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Madur aileye sahip çıkıldı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde elektrik prizinin neden olduğu yangında evlerini kaybeden Algan ailesine belediye sahip çıktı.

Algan ailesinin ikamet ettiği Kale Mahallesi'ndeki evin 10 Haziran 2009 tarihinde elektrik hatlarından kaynaklanan arza nedeni ile tamamen yanmasının ardından Mehmet Ali Algan, eşi ve 5 çocuğu sokakta kalmıştı.

Alenin içler acısı durumuna seyirci kalmayan Silvan Belediyesi Algan ailesine sahip çıktı. Belediye Başkanı Fadıl Erdede sokakta kalan ailenin yanan evinin onarılması için çalışma başlattı. Belediye Başkanı Erdede, ailenin tüm ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını belirterek yanan evin de tadilatının en kısa zamanda tamamlanacağını bildirdi. Erdede, "Yangın mağduru olan Algan ailesine Silvan Belediyesi olarak sahip çıktık. Ailenin tüm ihtiyaçlarını gidererek en kısa zamanda yeni evlerine kavuşturacağız" dedi.

Mehmet Ali Algan ise Belediye Başkanı'na teşekkür ederek, "Allah kendilerinden razı olsun. Evimizin yanarak kül olmasının ardından sokak ortasında kalmıştık. Belediye Başkanımız bize sahip çıktı. Kendisine sonsuz minnettarız" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 12:33:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?