8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Maldiv'de bulunan Sinan'ın durumu iyi

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Ahmet Göksu, Maldiv Adaları’nda bulunan futbolcuları Sinan Kaloğlu’nun durumunun iyi olduğunu belirterek, "Kendisiyle görüştük, herhangi bir ihtiyacının olmadığını söyledi" dedi.

Devre arası tatilini geçirmek üzere gittiği Maldiv Adaları’nda depremi yaşayan Yeşil-kırmızılı futbolcu Sinan Kaloğlu’nun durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kulüp Başkanı Ahmet Göksu, Güney Asya’da etkili olan şiddetli depremin ardından Maldiv Adaları’nda tatilini geçiren futbolcuları Sinan Kaloğlu’nun sağlığından endişe ettiklerini ve kendisiyle hemen irtibata geçtiklerini belirterek, "Allah kimsenin başına böyle bir felaketi daha getirmesin. Çok acı bir olay, herkese geçmiş olsun. Kalanlara baş sağlığı diliyoruz. İnsanların bu şekilde ölmesi, ortada kalması, acı bir olaydır. Sinan’ın o bölgeye tatile gittiğini bilmiyorduk. Hemen menajerimiz İsmet Yılmaz, Sinan ve menajeri ile görüştü. Futbolcumuzun iyi olduğunu, herhangi bir probleminin ya da ihtiyacının olmadığını öğrendik. Önümüzdeki günlerde Türkiye’ye döneceğini, bir probleminin olmadığını söyledi. Ayrıca, Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle de görüştük" diye konuştu.

Diyarbakır-iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 10:39:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?