8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Manava fuhuş baskını

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bir manav dükkanının arka tarafına yapılan bölmede fuhuş yapan ve aracılık ettiği iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, 26 Mayıs 2011 günü saat 14.25 sıralarında 155 Polis İmdat Hattı'na yapılan ihbarda Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerindeki bir manav dükkanı içerisinde bulunan arka bölmede fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerince, manav dükkanı, bir müddet takibe alındığı belirtilen açıklamada, "Dükkana, öncelikle 45 yaşlarında bir erkek şahsın, 2 dakika sonrasında ise Ahlak Bürosu'nca Fuhuş Yapmak, Fuhşa Aracılık ve Yer Temin Etmek suçlarından defaten işlem gören bir bayanın girdiği görülmüştür. Erkek şahsın 20 dakika sonra dükkandan çıktığının görülmesi üzerine; görevlilerce şahıs durdurulmuş ve bilgisine başvurulmak üzere muhafaza altına alınmıştır. Şahıs refakate alınarak, ilgili manav dükkanında yapılan incelemede; içeride, işyeri sahibi ile bahse konu bayanın olduğu görülmüştür. Neticede her 3 şahıs da; manav dükkanı içerisinde bulunan arka bölmenin fuhuş yapmak/yaptırmak için uygun hale getirildiğini, zaman zaman işyerine gelen bayanın 20 TL karşılığında erkeklerle burada birlikte olduğunu, erkek müşterilerin parayı işyeri sahibine verdiğini, onun da sonrasında bayana gerekli ödemeyi yaptığı beyan etmişlerdir" denildi.

Konu ile ilgili iş yeri sahibi olan şahsa "Fuhuş için yer temini ve aracılık etmek" suçlarından işlem yapıldığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 16:59:02
Güncelleme :2 Haziran 2011 Perşembe 19:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?