8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Manisaspor hazırlıkları başladı

DİYARBAKIRSPOR, MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Ligde kötü günler geçiren teknik direktör Ziya Doğan'ın istifasıyla sarsılan Diyarbakırspor, hafta sonu Manisaspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Diyarbakırspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istifası nedeniyle takımı yardımcı antrenör Kemal Zeydan çalıştırdı. Koşu ve kültür-fizik hareketleriyle başlayan idman, topla yapılan çeşitli çalışmalarla devam etti.

Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın, Ziya Doğan'ın istifasının ardından yaptığı değerlendirmede, "Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, gördüğü lüzum üzerine istifa etti. Yeni hoca buluncaya kadar takımımızı yardımcı hocamız Kemal Zeydan çalıştıracak. İdmanlarımız Cuma gününe kadar devam edecek. Adnan'ın cezası sona erdi. Erdinç Yavuz'un bir maç cezası kaldı. Sakat oyuncumuz yok. Maç gününe kadar futbolcularımızı moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğiz. Diyarbakırspor için zorlu haftalar başlamıştır" dedi.

DİYARBAKIRSPOR, MANİSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 14:55:01
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 15:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?