7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Mankenlerin Diyarbakır çıkarması

Diyarbakır’da hizmete giren Altınbaş Kuyumculuk’a ait mağazanın açılışına ünlü mankenler Nefise Karatay ile Ebru Destan katıldı.

Altınbaş İcra Kurulu Başkanı İmam Altınbaş’ın da katıldığı Altınbaş Kuyumculuk’un 55. mağazasının açılışına ünlü mankenlerden Nefise Karatay ile Ebru Destan da katıldı. Diyarbakırlılar, açılışa katılan ünlü mankenleri görmek için elektrik direklerine tırmanırken, defile açılış güzergahında görev yapan trafik ekiplerinin de ilgisini çekti.

Nefise Karatay ve Ebru Destan, Doğu’da 30 yaşında bir bayan için verilen başlık parasını düşük bulunca, "Bizim yaşımız genç, şanslıyız o zaman" dediler. Nefise Karatay, "Ben başlı başına bir çeyizim, başlık parası falan istemem. Önemli olan sevgidir, sevgi de parayla satın alınamaz" derken, Ebru Destan da Doğu’da ailelerin başlık parasını kızını güvence altına almak için istediğini belirterek, "Ailelerden tek ricam başlık parası ne kadar olursa olsun kızlarını sevmedikleri erkeklere vermesinler. Dünyaya bir kez geliniyor, yazık olur onlara" dedi.

diyarbakır
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 10:00:51
Güncelleme :11 Aralık 2004 Cumartesi 13:04:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?