7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Mardinspor alarmı!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu evinde oynayacağı Mardinspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Tarsus İdmanyurdu maçını mağlup bitiren ligde kalma şansını büyük tehlikeye sokan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde Pazar günü oynanacak olan Mardinspor maçının alarmı verildi. Ligde kalan son iki maçlarına kader maçı gözüyle bakan Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Ekrem Yeşil konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Geçen haftaki maçımızı nasıl kaybettiğimizi gördük. Artık bu haksızlıklara bir dur demek istiyoruz. Biz kendi işimizden başka hiç kimsenin işini

bakmıyoruz. Grubumuzun en centilmen takımlarından birisiyiz. Gelen takımlara büyük misafirperverlik gösteriyoruz. Fakat mana veremediğimiz bir şey. Ligde kalmamız istenmiyor sanki. Bunun belirtileri bir kaç haftadan beri görülüyor. Ağır cezalarla karşı karşıya kalıyoruz. Pazar günü sahamızda ligde kalan iki maçımızdan biri olan Mardinspor ile oynayacağız. Takımımız hazırlıklarına başladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak ligde kalan iki maçımızı kazanıp rakiplerimizin alacakları sonuçlara bakacağız" dedi.

Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak nezaretinde gerçekleşen idmanda Sarı-kırmızılı futbolcular kondisyon ve güç toplama çalışmaları yaptılar.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 14:15:00
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 17:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?