7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Markete molotoflu saldırı

Diyarbakır'dan bir markete molotof kokteyli atan saldırganlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Molotof kokteylli saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen 4 şahıs yapılan operasyon sonucu yakalandı.

Diyarbakır'da bir süper markete yönelik yapılan molotof kokteyli saldırı olay yerinde bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bölücü terör örgütü yanlısı olan bir şahıs bir markete elinde bulunan molotof kokteylini atıp kaçarken güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda molotof kokteylli eylemi gerçekleştiren 2 şahıs suçüstü olmak üzere toplam 4 şahıs gözaltına alındı. Olay yerinde, şahısların üzerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet molotof kokteyli, molotof kokteyli yapımında kullanılan malzemeler, 5 adet eldiven ile eylem sırasında kullanılan kamuflaj amaçlı şapka ve kıyafetler, 1 adet dizüstü bilgisayar, yasak yayın ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.  Olayla ilgili yakalanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2009 Pazar 19:30:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Diyarbakırlı IP: 88.226.150.xxx Tarih : 8.02.2009 20:47:14

siz hala DTP'ye oy verin bu bölgeye yatırım yapan bir elin parmağını geçmeyecek süper market zincirlerinden biri, molotoflanan o markette 500 birey aileleriyle birlikte 1300 - 1500 kişi ekmek yiyiyor, o marketin yöneticileri bir gün kalkıpta ya kardeşim ben paamı yerde bulmadım, ben yatırım yapayım bu kendini bilmezlerde yaksınlar haksızmı olur ozaman işte bu yüzden DTP bitmiştir keza PKK'de bitmiştir, ne yapacağınızı bilmiyorsunuz dahası ekmek teknesi haline getirdiğiniz memleketim AMED, AMİDA, KARA AMİD, DİYARBEKİR,DİYARBAKIR ne derseniz deyin ki memleketim bütün isimleriyle güzeldir. oyunlarınızı gelmeyecek UYAN ARTIK EY DİYABEKİRLİ UYAANNN