7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Mendoza ve Espinoza kalıyor mu?

DİYARBAKIRSPOR TRANSFER KOMİTESİ İSTANBUL'DA

Diyarbakırspor'da kurulan transfer komitesi İstanbul'da çalışmalarına başladı. Diyarbakırspor'un İstanbul'da düzenleyeceği gece için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen yaptığı açıklamada, kulüpleri adına düzenleyecekleri gece için çalışmalarının yoğunlaştığını belirterek, "27 Aralık gecesi İstanbul Mowenpick Otel'de düzenleyeceğimiz Diyarbakırspor gecesinin zengin bir şekilde geçmesi için, tüm yönetimimiz seferber olmuş durumda. Bu geceye sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Tüm çabamız kulübümüze gelir getirmektir. Tüm hemşerilerimizi bu geceye bekliyoruz" dedi.

Diyarbakırspor sportif direktörü Mehmet Budakın da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Kulübümüz yönetimince görevlendirilen transfer komitesi İstanbul'da görevine başlamıştır. Komitemiz Suat Önen, Turan İlgin, Ahmet Oran ve Mehmet Budakın'dan oluşturulmuştur. Komitemiz, transfer edeceğimiz oyuncularla anlaşıp sözleşmelerini imzalatacaktır. Bununla birlikte Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda serbest bırakacağımız futbolcularla olan ilişkilerimizi kesip yollarımızı ayıracağız. Takımızın aksayan yönlerini belli görüştüğümüz yerli ve yabancı oyuncuları kadromuza katıp takımımızı güçlendireceğiz" şeklinde konuştu.

Yeşil-kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre kesin olmamak kaydıyla yabancı oyunculardan J.Desire Jop, Larsen ve Amr Azmy Muhammed serbest bırakılacak. Diyarbakırspor'dan ayrılacakları öne sürülen Mendoza ve Espinoza ile görüşüleceği gelen bilgiler arasında. Yönetim kurulunun bu futbolcuların gitmelerini istemediği de öğrenildi.

DİYARBAKIRSPOR TRANSFER KOMİTESİ İSTANBUL'DA
DİYARBAKIRSPOR TRANSFER KOMİTESİ İSTANBUL'DA
DİYARBAKIRSPOR TRANSFER KOMİTESİ İSTANBUL'DA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 14:32:03
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 10:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?