7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Mera kavgası adliyeye taşındı

MERA KAVGASI ADLİYE ÖNÜNE TAŞINDI

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde görülen duruşmada aralarında arazi anlaşmazlığı bulunduğu bildirilen iki aile fertleri birbirine girdi. Yumrukların konuştuğu kavgada tarafları ayırmak için polis biber gazı kullandı.

Silvan ilçesine bağlı Arıçatak ile Köksüren köylülerinde ikamet eden Akçara ve Dulkadir aile fertleri arasında çıkan mera kavgası davalık oldu. Bugün öğle saatlerinde Dulkadir ile Akçara aile fertleri arasında adliye çıkışında kavga çıktı. Tartışma yumruklaşmaya dönüşürken, polis olayın büyümemesi için biber gazını kullandı.

Biber gazından etkilenen davalı taraflar etkisiz hale getirilirken, olayda darbe alanlara sağlık ocağı doktorları müdahale etti. Olayda yaralanan Mehmet Reşat, Salim, Ramazan, Yaşar, Medeni Akçara ile Erhan Dulkadir adlı şahıslar Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Silvan Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Buradaki tedavileri yapıldıktan sonra her iki aile fertleri Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

MERA KAVGASI ADLİYE ÖNÜNE TAŞINDI
MERA KAVGASI ADLİYE ÖNÜNE TAŞINDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 16:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tahamemin IP: 81.213.199.xxx Tarih : 22.10.2009 17:25:10

Şu şehrin haline bakın: kavganın eksik olmadığı bir şehir. Bunlar cahillikle bu şekilde davranıyor. Bir de bu halkı eğitmesi gereken imamlar bile haram yemek için yalana dalmaktan ve korkusuzca haram yemekten kaçınmıyorlar. Silvan'da Celal dindar diye bir imam göz göre göre haram yediği halde namazı gidip halkın önünde kıldırmaktan utanmıyor... Bu halkın imamları bu ise, halk ne yapsa azdır? Yazıklar olsun başkasının malına göz koyup dalavere ile haram yiyen din alimlerine ve onlara uyan zavallı cahillere.