8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

MHP il başkanlığı törenle açıldı

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI TÖRENLE AÇILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, "Diyarbakırımızın da içinde bulunduğu Güneydoğu Anadolu Bölgemiz maalesef terör tehdidi karşısında uzun yıllardan bu yana yaşamaya mahkum edilmiştir" dedi.

MHP, Diyarbakır'da parti çalışmalarına hız verdi. Yaklaşık iki senedir kapalı olan MHP İl Teşkilatı düzenlenen törenle yineden hizmete girdi. İl başkanlığının açılışı için Diyarbakır'a gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı ve MYK üyesi Kadir Şekerçi, İl Başkanı M. Teyyar Karakoç tarafından kapıda karşılandı. Didinmez, İl Başkanı Karakoç ile birlikte açılış kurdelesini kestikten sonra partililerle tokalaştı. Okunan duaların ardından il binasında bir açıklama yapan Bülent Didinmez, "Uzun bir aradan sonra Milliyetçi Hareket Partimizin Diyarbakır'da ve böyle nezih bir ortamda il teşkilat binasının hizmete sunulmasının ardından sizlerle burada olmaktan mutluyum. Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu sıkıntılar artarak devam etmektedir. Ama bazı yörelerimiz var ki bu insanlarımızın sıkıntıları daha da farklılık arz etmektedir. Bu manada MHP açısından baktığımızda ülkemizin Ardahan'dan Hakkari'sine bütün coğrafya üzerinde ortak problemleri söz konusu olmakla

beraber, Diyarbakırımızın da içinde bulunduğu Güneydoğu Anadolu Bölgemiz maalesef terör tehdidi karşısında uzun yıllardan bu yana yaşamaya mahkum edilmiştir. Gerekli tedbirlerin alınıp, çözülememiş olması nedeniyle bu yöre insanları huzur ve güven ortamından uzaklaştırılmıştır. Huzur ve güven ortamının ortadan kalkmasına bağlı olarak da geleceğe güven duygusunun köreldiği insanlarımızın gelecekten beklentileri azalmış, hal böyle olunca da insanlarımıza iş ve aş verecek yatırımların sunulamamış olmasına bağlı olarak açlık, yokluk bu yöremizde hissedilir bir haldedir" dedi.

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI TÖRENLE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 14:55:02
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 20:00:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?