4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

MHP'den Başbakan'a 'erteleme' tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı Abdullah Arzakçı, Diyarbakır’a yapacağı geziyi erteleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a "Başbakan Diyarbakır’a yine son dakika golü atarak gelmemiştir" diyerek tepki gösterdi.

MHP İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Abdullah Arzakçı, devlet liderleri tarafından sık sık gezi programları hazırlandığını, fakat her defasında programların son dakikada iptal edildiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan’ın Diyarbakır’a gelişi için bin bir hazırlık yapan vatandaşların hayal kırıklığına uğradığını öne süren Arzakçı, "Bugüne kadar devlet liderleri Diyarbakır’a program düzenlemiş, fakat hep son dakikada iptal etmiştir. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bize bir ’son dakika golü’ atarak, programını iptal etmiştir. Sayın Başbakan’ın vurdumduymaz hareketlerine ve icraatlarına artık ’dur’ demenin zamanı geldi, geçiyor bile. Sayın Başbakan, ’Avrupa heyetlerinin Diyarbakır’ı ziyaret etmelerini içime sindiremiyorum’ diyor, ama gelin görün ki, biz de, medeniyetler ve kültürlerin başkenti olan şehrimize ziyaretlerin ertelenmesini içimize sindiremiyoruz" dedi.

Basın açıklamasını yapan İl Başkanı Abdullah Arzakçı, Diyarbakır halkının cevabını en kısa zamanda erken seçimde vereceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2005 Cuma 19:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?