8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

MHP'den sert tepki

Milliyetçi Hareket Partisi Diyarbakır İl Başkan adayı M. Teyyar Karakoç, 'MHP'nin tabelaları Diyarbakır'da indirilmesi' konusunda basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

MHP Diyarbakır İl Teşkilatı adına bir basın açıklaması yapan başkan adayı M. Teyyar Karakoç, tabelaların indirilmesi konusunda basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Eski İl Başkanı Abdullah Arzakçı'nın 22 Temmuz seçimlerinde milletvekili adaylığından sonra yerine atanan Servet Arzakçı'nın da 08.04.2008 tarihinde görevden alınması ile oluşan boşluk süreci bugüne kadar gelmiştir. MHP Genel Merkezi atama yapmadığından tabelalar indirilmiştir. Şu an ben dahil MHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na bir çok arkadaşımız adaydır. Görevlendirilen ve oluşan yönetimin canı gönülden çalışacağına hiç bir kuşkumuz yoktur. Hangi arkadaşımız gelirse gelsin birlik ve beraberlik içinde olacağımız bilinmelidir. Bu bağlamda Kürt sorunuyla ilgili genel başkanımızın sert dille eleştirmesine tepki olarak kapatıldığı iddiaları tamamen asılsız ve yalandır. MHP'nin, adı ne olursa olsun hiç bir örgütle bağının olmadığı bu tür oluşumların içinde kamuoyunca bilinmektedir."dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 11:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ülküsayar IP: 88.232.79.xxx Tarih : 20.05.2009 16:10:09

olay tamamen devlet bahçeliye tepkidir.kuru sıkı atmanın alemi yok.haberden sonra .partinin isteği doğrultusunda;sanal  adaylar oluşturarak, böyle bir açıklama yapmanın pek faydası yok