7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Milli tekvandocuya vali desteği

BAŞARILI TEKVANDOCU BİNDAK DİYARBAKIR VALİSİ MUTLU'YU ZİYARET ETTİ

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türkiye milli takımını başarı ile temsil eden sporculara her zaman desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Vali Hüseyin Avni Mutlu, minikler, yıldızlar ve gençler tekvando dalında 12 kez Türkiye şampiyonu olan ve çeşitli tarihlerde yapılan uluslararası müsabakalarda dereceye giren Ozan Berken Bindak'ı makamında kabul etti. Vali Mutlu, kabulde yaptığı konuşmada, Bindak'ın Türkiye'yi ve Diyarbakır'ı başarı ile temsil ettiğini belirterek, "2004 yılından beri tekvando sporu ile uğraşan bu kardeşimizin başarısı göğsümüzü kabartıyor. Kendisine her türlü desteği veren başta ailesi ve hocaları olmak üzere herkesi kutluyorum. Bindak, Mart ayında Meksika'da yapılacak gençler dünya şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecek. Kendisinden buradaki müsabakalarda da başarılı sonuçlar bekliyoruz ve inanıyoruz. Türkiye milli takımını başarı ile temsil eden sporcularımıza her zaman desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Bindak da, başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, "Türkiye'yi ve Diyarbakır'ı başarı ile temsil etmek ve Türk bayrağını göndere çektirmek için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

Mutlu, daha sonra Bindak'a nakdi yardımda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 13:05:02
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 14:37:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?