8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Mini Voleybol Şöleni yapıldı

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nun (B.E.S.Y.O.) düzenlediği I. Mini Voleybol Şöleni ve Ödül Töreni, çok sayıda okulun katılımıyla coşkulu bir şekilde geçti.

B.E.S.Y.O. Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerinin Diyarbakır'da Kulüplerde ve okullarda yetiştirmiş olduğu çocukların katıldığı turnuvalarda 25 Antrenör ve 140 sporcu görev aldı.
D.Ü. Kapalı Spor Salonunda aynı anda 4 sahada gerçekleşen müsabakalarda 8-15 yaş grubunda ki sporcular karşılaştı.
Dicle Üniversitesi'nin; alt yapı sporcularını yetiştirmek, çocukları sporla tanıştırmak ve sevdirmek adına ilkini düzenlediği şölene katılan Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Arıca, Prof. Dr. Aslan Bilici, Genel sekreter Yardımcısı Hacı Yılmaz ve çok sayıda ebeveyn katıldı.

Anneler Günü nedeniyle salonda bulunan tüm annelere karanfil dağıtılırken, müsabakalar sonrası Rektör Ayşegül Jale Saraç tarafından antrenörlere sertifikaları, minik voleybolculara madalyaları takılarak tişört hediye edildi.
Heyecanlı oldukları gözden kaçmayan minik voleybolcuların anne ve babaları da çocuklarını kameraya çekerken, miniklerin coşkusu görülmeye değerdi. Şölen, ödül töreninin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 17:39:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?