7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Minibüs şoförlerine yeni düzenleme

Diyarbakır GAP Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimleri yapıldı.

Mevcut Başkan Şükrü Boylu, seçimlerde yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Boylu, seçimlerin ardından yaptığı açıklamada minibüs şoförlerinin kılık kıyafetlerinden hal ve davranışlarına kadar bir dizi düzenlemeye gideceğini belirtti.

Bağlar Fakülte Minibüs Kooperatif binasında gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen GAP Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 19. Genel Kurulu'nda Mevcut Başkan Şükrü Boylu yeniden başkanlığa seçilirken, Boylu, önümüzdeki iki yıllık süre içerisinde de birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi. Boylu, ''Diyarbakır'da ilk olarak vatandaşlarımızın büyük rahatsızlık duyduğu muavin uygulamasını bizler kaldırdık. Bundan sonra da hem minibüslerimizde çalışan şoför arkadaşlarımız hem de taşımacılıkta kullandığımız minibüsler üzerinde yeniliklere ve değişikliklere gitmeyi hedefliyoruz. G

erek kılık kıyafet gerekse hal ve davranışlara düzenlemeler getireceğiz. Kendi güzergahımızda yapmış olduğumuz taşımacılığın batı illerinden bir farkı olmayacağına hatta batı illerindeki taşımacıların bizleri örnek göstereceğine inanıyorum'' şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 12:02:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?