4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Muhteşem açılış

Diyarbakırspor, yeni sezonu Diyarbakır Atatürk Stadı'nda yapılan görkemli bir törenle açtı. Açılış törenine, yeşil-kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Sanatçılar İzzet Yıldızhan, Seher Dilovan, Kadir İpek ve Aydın Aydın, seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkılarla taraftarları coşturdu.

Diyarbakırsporlu futbolcular ve teknik heyet, lazer şovları ve hava fişek gösterileri arasında taraftarlara tanıtıldı. Yeşil-kırmızılı futbolcular, daha sonra toplu halde taraftarları selamladı. Kulüp Başkanı Abdullah Akyıl, açılışı töreninde yaptığı açıklamada, "Hedefimiz Diyarbakırspor'u kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp haline getirmektir" dedi.

Açılış töreninde, Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ı unutmayan Diyarbakırsporlu taraftarlar, tribünlerde Şehit Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın dev posterini açtı.

Gecenin finalini Diyarbakırlı sanatçı İzzet Yıldızhan yaptı. Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, Diyarbakırspor'un her zaman yanında olacağını belirterek, "Diyarbakırlı hiçbir sanatçı arkadaşım, çıkıp da ben Diyarbakırlıyım diyemiyor. Neden diyemiyor, anlayamıyorum. Diyarbakırlı olmak utanılacak bir şey mi? Gurur ve onurla söylüyorum ki ben Diyarbakırlıyım. Yöneticiler isterse, bugün olduğu gibi her zaman ücretsiz konser vermeye geliriz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 13:08:45
Güncelleme :4 Ağustos 2005 Perşembe 13:13:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ejder cetin IP: 85.101.25.xxx Tarih : 4.08.2005 23:30:12
Umarım Diyarbakır spor hakkatteği yere bu yıl gelecektir..gerek yeni oyuncular gerek kalan oyuncuları gerekse yönetimi ile gerçekten umut vadeden bir takım...Geçen yıl sahamızda yaşanan çirkin görünülerin bir daha yaşanmaması için sevgili diyarbakırspor taraftalarları bizede çok şey düşüyor bir takım sadece oynadığı oyunla anılmaz burda taraftarına büyük rol düşüyor... haydi diyorum takımımızla el ele verip hem futbol dersi hemde fairplay dersi verelim nedersiniz....