5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Murat Yiğiter'den birlik çağrısı

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren Diyarbakırspor'da Teknik Direktör Murat Yiğiter, yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik mesajları verdi.


Teknik Direktör Murat Yiğiter, kendilerini birlik ve beraberliğin başarıya götüreceğini söyleyerek, takıma herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti. Diyarbakırspor'un tüm Diyarbakırlılar'ın olduğunu söyleyen Yiğiter, "Bu nedenle herkes takımına sahip çıkmalıdır. İyi bir kadro kurduk. İlk etap çalışmalarımızı tamamaldık. İkinci etap kampında hazırlık maçları oynayacağız. Futbolcu arkadaşlarımız arasında uyum güzel. Geriye başarıya ulaşmak kalıyor, inşallah başarıya da birlik ve beraberliğimizle ulaşacağız. Bizlere sahip çıkılmalı ki kentimizde yüzler gülsün. Sorunsuz bir kulüp olalım. Hedefimiz yeniden Süper Lig'e yükselmek" diye konuştu.


Yeni transferler Selçuk, İlhan ve Serkan Kılıç ise, Yeşil-kırmızılı takıma başarılı olmak için geldiklerini söyleyerek, "Köklü bir takıma geldik. Takıma çabuk uyum sağladık. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Yeşil-kırmızılı forma altında Süper Lig'e çıkma mücadelesi vereceğiz. Taraftarlarımızdan yeni sezonda bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bize inansınlar bizlerden desteklerini eksik etmesinler ki biz de onların yüzünü güldürelim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 16:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?