4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Musul Valisi Diyarbakır doktorlarına emanet

Irak’ın Musul kentinde, evinin damından düşerek kalçasını ve kolunu kıran Vali Durayd Kashmola, Diyarbakır Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Irak’ın Musul kenti Valisi Durayd Kashmola, önceki gün evinin damında dengesini kaybederek yere düştü. Sağ arka kalçasının ve kolu kırılan Vali Kashmola, dün akşam saatlerinde Irak plakalı ambulansla Diyarbakır’a getirildi.

Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Bölümü’nde tedavi altına alınan Vali Kashmola’yı, bugün hastane Başhekimi Fetin Rüştü Yıldız ziyaret etti. Gösterilen ilgiden oldukça mutlu olduğunu ifade eden Musul Valisi, tedavisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Vali Durayd Kashmola’nın 12.10 uçağı ile Ankara’ya götürüleceği ve burada kalça kemiğinden ameliyat edileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2005 Çarşamba 12:24:52
Güncelleme :21 Mayıs 2005 Cumartesi 20:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Aybars Temelli IP: 62.248.88.xxx Tarih : 28.05.2005 15:05:17
Komşuluk bu olsa gerek. Hani derler ya "komşu komşunun külüne muhtaçtır. Sayın musul valisi hoş ve safa gelmiş elimizden ne geliyorsa yaparız. Tarihimizde de komşularımıza ne yardım gerekiyorsa yaptık. Ama nedense hep yalnız bırakılan ve en çok düşmanı olan biziz. Anlayamıyorum. Acil şifalar dileğimle.