7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

NASA teknelojisi ile üretilen sauna

Türk hamamları ve saunalar, günümüzde güzelleşmek ve zayıflamak için kullanılan yerler haline gelirken, Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi (NASA) teknolojisiyle yeni üretilen buharsız sauna Diyarbakır'da satışa sunuldu. 

NASA tarafından uzun çalışmalar neticesinde keşfedilen ve kızılötesi ışınlarla çalışan buharsız sauna, Diyarbakır'da da satışa sunuldu. 

Suncare Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Bayii Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yıldırım, "Suncare buharsız sauna sistemleri, sauna anlayışına yepyeni bir bakış getirmek amacıyla tamamıyla güneş ışınları örnek alınarak üretilmiştir. Bu nedenle, Suncare buharsız saunada biogenetik ısıtıcılarla ısınan, hava değil direk olarak vücudunuzdur. Bu sayede doğrudan ve gerçek bir terleme yaşanır ve bir seansta 600 kalori yakılır. Cildiniz kaybettiği esnekliği geri kazanır. Selülitleri yok eder, kan dolaşımını hızlandırır, kalp damar sisteminin kondisyonlu spor yapar gibi düzenli çalışmasını sağlar, derine işleyebilen ısısıyla kan damarlarınızı genişletir, vücudunuzun en uç noktasına kadar temiz kanın ulaşmasını sağlar. Bu da bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Soğuk algınlığı, stres ve yorgunluk hallerinde son derece etkilidir. Suncare bölgesel değil, tüm vücudunuza etki edebilen tam bir antiaging sistemdir. Kabinlerimiz reçinesiz, budaksız özel Kanada Ahşabı ile yapılmış olup içinde CD player, ses, aydınlatma sistemi ve aromaterapi bulunmaktadır. Her eve kurulabilecek Suncare ev tipi saunaları için herhangi bir inşaata gerek yoktur. Portatif özelliğe sahip olan Suncare, evinizin istediğiniz bölümüne kurulabilir. Ürünlerimiz, 2 yıl garantilidir ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan illere de bayilik verilecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2006 Çarşamba 17:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?