7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Nihat Hatipoğlu izdihamı

DİYARBAKIR'DA NİHAT HATİPOĞLU İZDİHAMI

Dicle Üniversitesi tarafından düzenlenen "Peygamberler Sevdası" söyleyişine katılan İlahiyatçı Doç. Dr. Nihat Hatipoğlu'nu görmeye gelenler salona sığmayınca merdiven boşluklarında ve ayakta durmak zorunda kaldılar.

İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Dicle Üniversitesi tarafından düzenlenen "Peygamberler Sevdası" söyleyişine katılmak üzere Diyarbakır'a geldi. Dicle Üniversitesi konferans salonuna giren Hatipoğlu dakikalarca ayakta alkışlandı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın ardından söyleşiye başlayan Hatipoğlu katılımcıları ağlattı. Salonu hınca hınç dolduran vatandaşlar salonda yer kalmayınca merdiven boşluklarından ayakta izlemek zorunda kaldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAS) hayatını anlatan Nihat

Hatipoğlu, "Yıllardır yurtiçi ve yurtdışından konferanslara katılıyorum. Açıkçası konferanslarda Mekke ve Medine konferansları hariç onun dışında kürsüye çıkarken beni heyecanlandıran tek yer Diyarbakır'dır. Neden Diyarbakır, çünkü Diyarbakır'da Hz. Süleyman gibi bir yer var. Sahabeler var. Diyarbakır'ın her yerini her köşesini çok iyi bilirim" dedi.

DİYARBAKIR'DA NİHAT HATİPOĞLU İZDİHAMI
DİYARBAKIR'DA NİHAT HATİPOĞLU İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 17:00:01
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 17:40:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?