7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Öğrencilerden muhteşem gösteri

DİYARBAKIR'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Diyarbakır Öğretmen Mehmet Sabri Güzel İlköğretim Okulu öğrencileri muhteşem bir gösteri hazırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Yenişehir Öğretmen Mehmet Sabri Güzel İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan kutlama programı tam not aldı. Okulun bahçesinde düzenlenen kutlama programı, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasıyla devam eden kutlama programı, ardından anaokulu öğrencileri tarafından birbirinden güzel şarkılar seslendirmesiyle sürdü.

 

YÜZ BOYAMA VE OKUL KOROSU

Anaokulu öğrencileri, karşılıklı oturdukları sandalyede birbirlerinin yüzünü boyadı. Renkli görüntülerin yaşandığı 'yüz boyama' etkinliğine katılan anaokulu öğrencilerinin velileri, öğretmen ve öğrenciler kahkahalara boğuldu. Okul korosu öğrencilerinin seslendirdiği hareketli şarkılar eşliğinde hem öğrenciler hem de velileri şarkılara eşlik ederek oynadı. Heyecanın doruğa ulaştığı kutlamada çuval yarışması ve ağızdaki kaşıkta yumurta taşıma yarışmaları da mutluluğu arttırdı. Son olarak yine okul korosunun seslendirdiği şarkı ve türkülerle kutlama son buldu.

Bu arada okul bahçesinde bazı öğrenci velileri de okul yararına kermes düzenledi. Bayanlar evde hazırladıkları tatlı, kek, börek, çörek gibi yiyecekleri öğrencilere, velilerine ve öğretmenlere satarak, buradan elde ettikleri geliri okulun bakım ve onarımında kullanılmak üzere okul müdürüne teslim ettiler.

DİYARBAKIR'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
DİYARBAKIR'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
DİYARBAKIR'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 11:47:00
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 17:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?