7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Öğretim üyeleri bir araya geldi

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Arıca ve öğretim üyeleri, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Şenyiğit tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. 

Samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen toplantıda öğretim elemanlarını ziyaret etmeyi ve sorunlarını yerinde dinlemeyi arzuladığını belirten Rektör Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, yoğun çalışma temposu içerisinde bu tür aktivitelerle beraber olmanın memnuniyet verici olduğunu söyledi. Veteriner Fakültesi öğretim üyelerinin taleplerinin de dile getirildiği görüşmede Merkezi Araştırma Laboratuarı'nın kurulması ve Veteriner Fakültesi'nin klinik binalarının yapımı ile ilgili konular tartışıldı. 

Dicle Üniversitesi'nin tüm üniversiteler içerisinde Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) bütçesinde en yüksek paya sahip olduğunu belirten Saraç, Veteriner Fakültesi için öncelikli ihtiyaçların göz önüne alınarak gerekli yatırımların ve projelerin değerlendirileceğini söyledi. Avrupa Birliği Veteriner Eğitim Kurumları Birliği'ne üyelik ve akreditasyon süreci hakkında görüş alışverişinin yapıldığı görüşme, tekrar bir araya gelme temennisi ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 10:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?