5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Okan Yılmaz'dan gol sözü

Diyarbakırspor'un devre arasında Sakaryaspor'dan transfer ettiği eski gol krallarından Okan Yılmaz, bu hafta oynayacakları Malatyaspor maçında gol sözü verdi. 

Türkiye Süper Ligi'nde ve A Kategorisi'nde olmak üzere 3 kez gol kralı olan Okan Yılmaz, yeni takımı Diyarbakırspor'da mutlu olduğunu söyledi. 

Sırasıyla İnelgölspor, Bursaspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Sakaryaspor'da forma giyen golcü futbolcu Okan Yılmaz, "Şimdi Diyarbakırspor'un hizmetindeyim. Bana gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağım. Diyarbakır'da bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. 7'den 70'e tüm futbolseverler beni bağırlarına bastı. Çok iyi bir takımımız ve arkadaşlığımız var. Ligin ilk iki haftasını şanssız sonuçlarla kapattık. İnşallah, bu haftadan başlamak kaydıyla başarılı sonuçlara imza atacağız. Ben de gollerimi atacağım, buna söz veriyorum" dedi. 

Diyarbakırspor'a faydalı olabilmek için çok çalıştığını anlatan Okan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Diyarbakır gibi nüfusu 2 milyona yakın bir kentin 2. Lig'de oynaması bence hiç de hoş olmayan bir şeydir. Yeşil-kırmızılı camiaya sesleniyorum, futbol sevgisi çok büyük olan bu kenti birlik beraberlik içerisinde Süper Lig'e taşısınlar. Herkes de mutlu olsun"
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 11:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Oktay-Mustafa SIRDAŞ IP: 88.231.196.xxx Tarih : 9.02.2007 12:58:29
Okan gibi Kalitesiniıspatlamış bir futbolcunun takımımıza güç katacağına inanıyoruz.Diyarbakırspor Gerçek Yeri olan 1.lige Tekrar geri dönecektir yeterki birlik ve beraberlik içinde olalım..Futbolun Tek eğlence olduğu güzel kentimizde Daha güzel Günler için Haydi Diyar 1.lige...Aramıza Hoş geldin Okan...