7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Okuduğu şiirle anneleri ağlattı

Diyarbakır Valiliği tarafından düzenlenen "Anneler Günü" programında Medine Yaşar isimli bir öğrencinin okuduğu "Sol Yanım Çok Acıyor" adlı şiir tüm anneleri ağlattı.

Diyarbakır Valiliği tarafından Anneler Günü nedeniyle ney dinletisi ve okuma-yazma sertifikalarının dağıtımı etkinliği düzenlendi. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Fatih Paşa Okuma Salonu'nda düzenlenen programa Vali Hüseyin Avni Mutlu, eşi Gül Mutlu, Vali yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Öğrenciler ilk olarak ney ve saz çalarak katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Anneler Günü nedeniyle bir konuşma yapmak için kürsüye gelen Vali Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, eşi Vali Mutlu'nun karşısında heyecanlanınca konuşamadı. Burada bir konuşma yapan Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, hayatın güneşi olan anneler ile birlikte olmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Tüm annelerin Anneler Günü'nü yürekten kutluyorum. Tüm annelerin huzurunda eğiliyorum" dedi.

Daha sonra Ali Gaffar Okkan Lisesi öğrencilerinden Medine Yaşar'ın okuduğu "Sol Yanım Çok Acıyor" adlı şiiri programa katılan erkekleri ve tüm anneleri ağlattı. Program, okuma-yazma öğrenen kadınlara Vali Hüseyin Avni Mutlu ve eşi Gül Mutlu tarafından verilen sertifikaların ardından ilköğretim öğrencilerinin düzenlediği folklör gösterisi ile sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 14:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?