7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Okula ses bombası attılar!

OKULA ATILAN İKİ SES BOMBASI ŞANS ESERİ PATLAMADI

Diyarbakır merkez Sur İlçesi Hasırlı Mahallesinde bulunan Süleyman Nazif İlköğretim Okulu bahçesine oy kullanma işlemi sırasında atılan iki ses bombası paniğe neden oldu. Olayda, şans eseri ses bombaları patlamadı.

Diyarbakır'da sabah saatlerinde başlayan oy kullanma işlemi nedeniyle okullarda geniş güvenlik önlemi alındı. Merkez Sur İlçesi Hasırlı Mahallesi Üçok sokakta bulunan Süleyman Nazif İlköğretim Okulu bahçesine oy kullanma işlemi sürdüğü sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından iki ses bombası atıldı. Ses bombasının atılması ile kısa süreli bir panik yaşanırken teladüf eseri ses bombaları patlamadı. Ses bombalarının el yapımı olduğu öğrenilirken olay yerine gelen bomba imha uzmanları

tarafından dikkatlice alınıp incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan emniyet ve jandarmaya ait helikopterler kent merkezinde alçak uçuş yaparak şehir merkezindeki tüm cadde ve sokakları havadan kontrol ediyor.

OKULA ATILAN İKİ SES BOMBASI ŞANS ESERİ PATLAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 15:38:07
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 01:36:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tülay IP: 95.14.160.xxx Tarih : 13.09.2010 14:15:07

pkk ve yandaşı bdp kürt halkının cahil kalması için(okur yazar olmaması için) artık okullara saldırıyor.Eğer okurlarsa yapacakaları işlerin kandileri için hayırlı olmayacağını görerek itiraz ederler düşüncesi ile okullara bomba koyup yıkma peşindeler.okumayı bilmeyeni her tarafa çekersin sana inanır.pkk ve bdpnin de istediği budur.